Over ons

Aangezien ik, na ruim 25 jaar mensen therapeutisch begeleid te hebben, belangrijke, zelfs leven
verrijkende dingen van mijzelf ontdekte, was ik ervan overtuigd dat ik iedereen de kans moet geven om kennis te maken met hun Persoonlijke Design, zodat iedereen zelf zou kunnen ontdekken hoe en waarin ze uniek zijn en dus perfect.

Het ontzettend leuke is, dat je het niet hoeft te 'geloven', je hoeft er alleen maar mee te gaan experimenteren om te ervaren of het voor jou ook klopt. Want na vele opleidingen op gebied van psychologie en persoonlijke ontwikkeling, is er niet één studie, in mijn ogen, die dichter bij de waarheid komt dan Human Design.

De afgelopen jaren heb ik flink om mij heen gevraagd. "Heb jij wel eens gehoord van Human Design?" Verreweg het meest gegeven antwoord was: "Van wat?". Dat gold, begin 2015, ook voor mijzelf. Natuurlijk kwam ik ook mensen tegen, die er ontzettend veel vanaf wisten, maar dat waren er maar een paar en die vertelden erover in een behoorlijk onbegrijpelijke taal. Dus, daad bij woord, ik ben Human Design© gaan studeren en alle mogelijkheden die iemand in een Design kan hebben te beschrijven in begrijpelijke taal. Waardoor ik nu voor iedereen apart, een boek van 'Jouw Persoonlijke Design' kan maken, zodat je er steeds op momenten dat het jou uitkomt iets in kunt opzoeken, dat leek mij namelijk zelf ongelooflijk fijn om te hebben. Jouw Persoonlijke Design in boek-vorm is uniek in Nederland.

Geweldig toch! Als je mag ontdekken dat alles in jouw persoonlijkheid samen werkt en een groter doel dient en alle trekjes die je hebt, leuk of niet leuk, dus een functie hebben. Dat je mag experimenteren met jouw werkelijke zelf en aangeleerd gedrag beetje bij beetje mag verdrijven. Hoeveel rust zou er dan in de wereld komen? Hoe-veel persoonlijk lijden zou er dan minder zijn? Hoeveel liefdevoller zouden mensen naar zichzelf en naar de ander kunnen kijken? Hoeveel kinderen zouden beter begeleid en begrepen kunnen worden?

Mijn persoonlijke passie, is al zo lang als ik me kan herinneren, mensen laten stromen op iedere mogelijke manier, zowel persoonlijk, als in relaties, als in hun werk en in het leven op zich. Door deze boeken te maken, draag ik misschien een beetje bij aan het geluk van mensen en daar word ik dan weer gelukkig van.

Karin den Dulk
www.jouwpersoonlijkedesign.nl
karindendulk@jouwpersoonlijkedesign.nl

De creatieve vormgeving en fotografie zijn verzorgd door
Monique Plantinga
info@dimmel.nl 

© Jouw Persoonlijke Design, Lepelaar 16, Blaricum
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin